Projekti, inženjering i konzalting u građevinarstvu

Istropa - O nama

Tvrtka "ISTROPA" d.o.o. je s vama od 26.11.1996. godine s osnovnom djelatnošću pružanja usluga pripreme i razvoja projekata povišenih standarda, inženjeringa i konzaltinga u građevinarstvu. Stalnim stručnim usavršavanjem i aktivnim sudjelovanjem u realizaciji kako malih tako i velikih projekata, Istropa pruža potrebnu sigurnost u uspijeh. Stečena znanja, vještine i mogućnosti želimo i ovim putem staviti vama na raspolaganje.

U vrijeme sve skuplje energije i nepouzdanosti isporuke, vrlo je korisno "okrenuti" se ka alternativnim izvorima odnosno energetski efikasnom koristenju objekata. Kao položeni energetski certifikator pružamo vam usluge energetskog certificiranja objekata kao i energetski efikasnog projektiranja i gradnje.

Nudimo kompletnu uslugu, iz jedne ruke, od pronalaženja adekvatne lokacije, ishodovanja svih potrebnih dokumenata i projekta, do realizacije i održavanja objekta.

U mogućnosti smo ponuditi i nekoliko vlastitih projekata različitih nivoa dovršenosti i lokacija, s naglaskom na zajedničko, željeno, osmišljavanje rješenja i cjelovito praćenje same realizacije.

Nadamo se da smo probudili vaš interes. Slobodno nam se javite, na raspolaganju smo vam za sva vaša pitanja i pojašenjenja.

Vlastiti projekti

Kontakt

Istropa d.o.o.

Majmajola 56, 52215 Vodnjan

Tel: +385 (0)52 823 100

Mobitel: +385 (0)98 421 921

istropa.consulting@gmail.com